Sprekende ZangerNu verkrijgbaar BEVELANDER Bootlegs € 13,50

Een nieuw jaar, een nieuwe cd! 20 liedjes van live concerten door de jaren heen; unieke en niet eerder uitgebrachte uitvoeringen en enkele niet eerder uitgebrachte nummers, met en zonder gastmuzikanten. Tevens de legendarische sketch van John met zijn duiven. Beluister fragmenten op Youtube. Stuur voor bestelling(en) een bericht met je adres naar wimbevelander@gmail.com. Ook verkijgbaar: De wind is buiten adem, Soms heb je verdriet, Z!N, ZOU't, Als niets meer rijmt, Ik zie je zitten (Kinder-cd). Deze en andere producten zoals meer kindercd's, de musical Joppie en de cabaret-cd Integer (ook) via www.gospeluitdelagelanden.nl

 


9-2-2017

De wind is buiten adem: € 14,50

Deze studio-cd van april 2016 kun je bestellen via wim-bevelander-de-wind-is-buiten-adem

of stuur een bericht naar wimbevelander@gmail.com

 


9-2-2017

Start kinderboekenweek met liedjes van Wim Bevelander

1 oktober van 10.00-12.00 in boekhandel Shalom, Wapenveld (bij Zwolle): kinderliedjes met Wim Bevelander waaronder het nieuwe themalied 'Vertel nog eens'.


8-9-2016

Optreden met Leen Koster

Begin van deze maand mocht ik spreken en zingen in de kerk waarvan Leen Koster voorganger is. Dit najaar geeft hij twee keer een live concert. Toen Leen vroeg of ik die avond ook een aantal nummers wilde zingen hoefde ik niet lang na te denken. Leuke combinatie lijkt mij. Bovendien spelen minstens drie fantastische muzikanten die aan mijn nieuwe cd hebben meegewerkt in de begeleidingsband. De eerste avond is in Nieuwerkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam) op 8 oktober. Zin in een mooie en leuke avond? bestel kaartjes via www.events4christ.nl.


15-7-2016

Nieuwe cd Wim Bevelander

Er wordt momenteel hard gewerkt in TCC Studio's te Veenendaal aan een nieuwe cd met Wim Bevelander die 14 nummers zal bevatten. De ondertitel wordt waarschijnlijk: Luisterliedjes uiteraard. Naast een aantal ballads hoor je ook enkele rocknummers, een jazzy song en zelfs iets met een dance-achtige sound.


19-2-2016

Lied met korte introductie voor TWR

Luister via deze link naar een lied van Wim Bevelander met korte vraag en antwoord als introductie. Opgenomen door/voor TWR:

https://soundcloud.com/trans-world-radio/sets/wat-vertelt-wim-over-het-lied/s-xMEt3


3-2-2016

Audio-Columns voor TWR

Hier te beluisteren columns door Wim Bevelander; ongeveer 5 minuten

https://soundcloud.com/trans-world-radio/sets/nadenkers-van-wim-bevelander


3-2-2016

Jeugddienst 6 december in Kockengen

Wim Bevelander spreekt en zingt over bidden voor dummies. Aanvang 19.00 u.


20-11-2015

Cashflow3 in Alblasserdam

Vrijdag 27 november: benefietconcert met Cashflow3 in zaal Landvast Alblasserdam. Kaartjes via www.cashflow3.nl


20-11-2015

Jeugddienst 29 november Nw. Lekkerland

Een muzikale dienst met Bevelander & Jongsma met o.a. liederen van de cd Z!N en korte overdenkingen over het Bijbelboek Prediker. Aanvang: 18:30,  Ontmoetingskerk Nw. Lekkerland


17-11-2015